Zbigniew Bąk

W North Food Polska S.A. pracuję od 2007 roku. Sięgając pamięcią do początków mojej pracy widzę, jak dużo zmieniło się w organizacji. Gdy rozpoczynałem pracę sieć liczyła 8 restauracji North Fish. Od tego czasu powstało wiele nowych lokali, zmieniły one swój wygląd, powstały i nadal powstają nowe formaty, zmieniła się siedziba firmy i rozbudował zespół.

W centrali North Food Polska pracowałem na wielu poziomach: od specjalisty, poprzez koordynatora, managera, aż do obecnego stanowiska dyrektora ds. rozwoju i inwestycji.

To właśnie możliwość rozwoju, dzięki ciekawym projektom i różnorodnym wyzwaniom rzucanym przez szybko rozwijający się biznes, była i jest dla mnie dużą zaletą pracy w NFP.

Biorąc pod uwagę realizowane zadania, duże tempo i dynamikę, z pewnością istotną kwestią jest szybkość podejmowania kluczowych decyzji oraz niezmienna dobra atmosfera.