Wystąpienie CEO Szymona Adamczuka na XVIII Food Business Forum

Wystąpienie CEO Szymona Adamczuka na XVIII Food Business Forum

Opublikowano: 09/09/20

7 września w Sheraton Grand Warsaw Hotel, CEO Szymon Adamczuk, był panelistą podczas XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020.

Zaproszeni prelegenci należą do najwybitniejszych profesjonalistów i praktyków rynku, a także liderów opinii w branży. Zaliczani są do grona osób, których głos kształtuje przyszłość sektora gastronomicznego w naszym kraju.

Prezes Szymon Adamczuk, Chief Executive Officer North Food Polska, był panelistą drugiego bloku tematycznego pt.: „PRZEPIS NA RZECZYWISTOŚĆ – OPTYMALIZACJA A REGULACJE, PRIORYTETY I KIERUNKI”. Moderatorem tego bloku był Marcin Zawadzki, prezes Związku Pracodawców Hoteli, Restauracji Cateringu. Ponadto w powyższym temacie swoją wiedzą podzielili się: Monika Bentkowska (HR Director Central Europe & Poland, Country President Poland Sodexo)Łukasz Błażejewski (Dyrektor generalny 7 Street), Łukasz Mrowiński (Prezes zarządu Etno Cafe), Daniel Pawełek (właściciel restauracji Butchery and Wine, Brasserie Warszawska, Kieliszki na Próżniej, Rozbrat 20, Koneser Grill) oraz Maciej Żakowski, (współwłaściciel ORZO People-Music-Nature, właściciel agencji Planoia).

Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum od siedemnastu lat zajmuje prestiżową pozycję wśród branżowych konferencji organizowanych na polskim rynku na naszym rodzimym rynku. W tegorocznym programie XVIII FORUM RYNKU GASTRONOMICZNEGO FOOD BUSINESS FORUM 2020 zostały omówione rzeczowe i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące możliwości rozwoju biznesu oraz sposobów pokonywania potencjalnych trudności.

Zwieńczeniem Forum była gala rozdania nagród EDYCJI SPECJALNEJ FOOD BUSINESS AWARDS 2020 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2020 zakończona uroczystą kolacją. ​

 

North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 46 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w dwóch formatach: North Fish oraz JOHN BURG.

North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także startupy takie jak: 3DGence, New Era Materials i Homla.