Wiosenne smaki w North Fish
Wiosenne smaki w North Fish
Opublikowano: 09/05/18
7 maja w restauracjach North Fish zadebiutowały nowe wiosenne propozycje smakowe. Do menu dołączył łosoś norweski z ratatouille z mieszanki grillowanych warzyw – świeżego bakłażana, cukinii, papryki, cebuli oraz sosu pomidorowego. Całość zapiekana jest z serem mozzarella oraz udekorowana świeżo siekaną pietruszką.
Oprócz propozycji rybnej, w ofercie pojawiła się zupełna nowość – focaccia, czyli oryginalne włoskie pieczywo w dwóch wariantach smakowych – z ratatouille oraz z dorszem czarnym, pieczarkami, sosem pomidorowym i serem mozzarella.
North Fish powiększył również ofertę produktów wegeteriańskich proponując swoim Klientom kanapkę Vegeburger Fresh z grillowanym bakłażanem, białą mozzarellą, plastrem świeżego pomidora, chrupką rukolą, świeżą bazylią, czerwoną cebulą i sosem tatarskim oraz delikatną, gorącą zupę krem z pomidorów i chrupiącymi grzankami.
Dla Klientów przygotowane zostały także wyjątkowe oferty promocyjne, dostępne na stronie internetowej oraz oficjalnej aplikacji mobilnej North Fish.
Oferta „Wiosna” dostępna jest do 1 lipca 2018 r we wszystkich restauracjach North Fish.
North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 41 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.