Wiosenne nowości zagościły w North Fish

Wiosenne nowości zagościły w North Fish

Opublikowano: 09/03/20

W restauracjach North Fish zadebiutowały nowe wiosenne propozycje smakowe. Aktualne menu zostało urozmaicone o sześć wyśmienitych produktów.

Pierwszą z nich jest panierowany Mintaj wiosenny wypełniony sosem chrzanowym, z dodatkiem nowalijek w postaci rzodkiewki oraz świeżo siekanego szczypiorku. Totalną nowością w restauracjach jest filet ze Skalnicy w chrupiącej panierce. Trzecia, ostatnia propozycja z menu obiadowego to Morszczuk z sosem musztardowo – koperkowym. Delikatny filet z morszczuka, został otulony musztardowo – koperkowym sosem z kawałkami cukinii oraz posypany koperkiem. Lekkie, wypełnione smakiem potrawy z kategorii dań obiadowych z pewnością znajdą wielu sympatyków.

W wiosennej ofercie zagościły burgery w nowej odsłonie. Od teraz Fishburger, Vegeburger, Tunaburger i Halloumiburger królują w bułce piwnej z posypką z pszenicy durum.

Dla spragnionych gości North Fish przygotował orzeźwiającą Lemoniadę malinową przygotowaną na bazie cytryn i malin. Na koniec dla wielbicieli słodkości, czeka Panna Cotta z musem truskawkowym. Nowości jakie zagościły w menu, wywołają bez wątpienia u gości restauracji wiosenny uśmiech.

Warto wspomnieć, że dla klientów zostały przygotowane wyjątkowe promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish.

Oferta “Wiosna” obowiązuję we wszystkich restauracjach North Fish do 07.06.2020 r.

 

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 46 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.