Wiosna w North Fish

Wiosna w North Fish

Opublikowano: 08/03/17

North Fish wystartował z nową kampanią Vår – wiosna. Do menu dołączyły trzy nowe propozycje smakowe. Pierwsza z nich to Dziki łosoś serwowany z sosem musztardowo-koperkowym.  Dla miłośników ostrych potraw pojawił się Morszczuk w chrupiącej panierce z pikantnym sosem harrisa, zapiekany z serem mozzarella i pieczarkami. Ostatnią propozycją rybną, którą restauracje North Fish wzbogaciły ofertę jest Halibut w delikatnej panierce.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach i owocach morza. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 39 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i trzecią w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.