Nowe śródziemnomorskie smaki w North Fish!

Nowe śródziemnomorskie smaki w North Fish!

Opublikowano: 27/08/18

Od 27 sierpnia we wszystkich restauracjach North Fish dostępna jest nowa oferta „Grecja, dynia, kurki”. Do menu dołączyło kilka propozycji smakowych. Pierwsza z nich to znany już łosoś norweski w wersji z sosem kurkowym, serem mozzarella i świeżą natką pietruszki. Kultowa wersja tej ryby cieszyła się ogromną popularnością wśród Gości restauracji North Fish w ubiegłym roku. W menu pojawił się również panierowany filet z mintaja w dwóch śródziemnomorskich odsłonach – z sosem tzatziki oraz z warzywami w stylu greckim. Do menu powróciła również wegetariańska zupa dyniowa na bazie bulionu warzywnego, podawana z grzankami i pestkami dyni.

Oferta napojów powiększyła się o nową orzeźwiającą, autorską lemoniadę z mango na bazie naturalnych składników, bez dodatku konserwantów. A na deser polecamy Panna Cotta – deser z mleka i śmietany vege z musem z mango.

Dla Klientów przygotowane zostały także wyjątkowe oferty promocyjne, dostępne na stronie internetowej oraz oficjalnej aplikacji mobilnej North Fish.

Oferta „Grecja, dynia, kurki” dostępna jest do 4 listopada 2018 r we wszystkich restauracjach North Fish.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 44 restauracje znajdujące się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.