Nowe restauracje North Fish z opcją delivery!

Nowe restauracje North Fish z opcją delivery!

Opublikowano: 26/03/18

Od 12 marca North Fish zwiększył ilość restauracji oferujących opcję delivery z trzech do piętnastu lokali. Teraz Klienci mogą zamawiać świeże ryby i inne produkty znane już w sieci za pomocą serwisu Pyszne.pl w kilku miastach w Polsce – Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, Katowicach, Łodzi, Lublinie i Białymstoku.

Przypomnijmy, że w listopadzie ubiegłego roku, North Fish uruchomił kanał delivery w Warszawie w Arkadii, Złotych Tarasach oraz Blue City.

„Segment dostaw jedzenia do domu rośnie nieprzerwanie od kilku lat z roku na rok zwiększając dynamikę. North Fish jako marka stawiająca na szybki rozwój i będąca na bieżąco z trendami na rynku gastronomicznym postanowiła odpowiedzieć na potrzeby swoich Gości oraz ich zmieniające się nawyki żywieniowe i wprowadzić możliwość zamówienia swoich posiłków z dostawą do domu lub pracy. Postawiliśmy na współpracę z Pyszne.pl wiodącą w Polsce platformą online poprzez którą nasi Goście mogą w szybki i prosty sposób zamówić swoje ulubione dania z North Fish.  Zamówienia mogą być składane przez platformę internetową czy aplikację mobilną a każdy Gość ma do wyboru różne formy płatności; online, gotówką lub kartą przy odbiorze. Na dzień dzisiejszy oferta dostawy jest dostępna w 15 naszych restauracjach w 8 miastach w Polsce; w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, Katowicach, Łodzi, Lublinie i Białymstoku. Będziemy intensywnie rozwijać ofertę dostawy pod względem mobilnym, operacyjnym i obszarowym dlatego w perspektywie kilku następnych miesięcy zamawianie posiłków z North Fish będzie dostępne dla naszych Gości w kolejnych miastach w Polsce” – mówi Michał Gałyński, Dyrektor Operacyjny w North Food Polska S.A.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach i owocach morza. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 40 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.