Zimowe menu w restauracjach North Fish
Zimowe menu w restauracjach North Fish
Opublikowano: 03/01/22
Z nowym rokiem restauracje North Fish wkraczają w kolejną kampanię pod nazwą „ZIMA”.
Kampania ta oparta jest na wielkich powrotach ulubionych przez Gości produktów. Wychodząc więc na przeciw naszym Gościom, którzy często dopytywali o powrót ulubionych produktów, przygotowaliśmy trzy pyszne długo wyczekiwane dania.
Pierwszą potrawą jest Mintaj red onion, czyli soczysty kawałek fileta
z mintaja, podawany z sosem tatarskim oraz świeżo siekaną czerwoną cebulą.
Wielki powrót w ofercie kanapkowej to Fishburger zimowy, skrywa
on w środku soczystego panierowanego mintaja, kwaszoną kapustę,
sos ziołowo-czosnkowy oraz placek ziemniaczany.
Do restauracji powraca także aromatyczna, sycąca zupa serowa
z chrupiącymi grzankami.
W kampanii Zima wciąż dostępny będzie Łosoś po góralsku, czyli stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego z serem wędzonym
i żurawiną.
Oferta „ZIMA” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish
do 6 marca 2022r.
North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 45 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w trzech formatach: North Fish oraz JOHN BURG oraz Veggie Hub.
North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także: 3DGence, New Era Materials i Homla.