Wiosenne menu w restauracjach North Fish
Wiosenne menu w restauracjach North Fish
Opublikowano: 11/03/19
Na Klientów restauracji North Fish czeka nowe wiosenne menu. W ofercie dostępnych jest sześć nowych propozycji smakowych.
W ramach nowej oferty od 11 marca we wszystkich restauracjach North Fish na gości czeka wiosenna wersja panierowanego mintaja – soczysty kawałek ryby otulony jest autorskim sosem chrzanowym, rzodkiewką i oprószony świeżym szczypiorkiem. Restauracje oferują także grillowanego morszczuka z sosem oliwkowym, płatkami suszonych pomidorów i szczypiorkiem. Wraz z wiosną powraca także łosoś norweski z plastrami grillowanej cukinii, delikatnym sosem pomidorowym oraz serem mozzarella.
Dla wielbicieli Floty Kanapek i smakoszy wegeteriańskich smaków wprowadzono nowego Halloumiburgera. To chrupiąca bułka wypiekana na miejscu z kawałkiem smażonego sera halloumi, soczystym pomidorem, rukolą, czerwoną cebulą i sosem oliwkowym. W kategorii napoi i deserów także pojawiły się nowości: robiona na miejscu, orzeźwiająca lemoniada zielona z ogórkiem, cytryną, limonką i miętą oraz panna cotta z musem malinowym.
Na Klientów czekają także wyjątkowe oferty promocyjne, dostępne w oficjalnej aplikacji mobilnej North Fish oraz na stronie internetowej www.northfish.pl.
Oferta Wiosna ważna jest do 9 czerwca 2019 we wszystkich restauracjach North Fish.
North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 46 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.