“Świąteczne specjały” – nowe świąteczne smaki w North Fish
“Świąteczne specjały” – nowe świąteczne smaki w North Fish
Opublikowano: 15/11/23
Restauracje North Fish powoli wkraczają w świąteczną atmosferę! Właśnie wystartowała kolejna kampania „Świąteczne specjały”.
Obecne menu zostało wzbogacone o kilka wyjątkowych kompozycji smakowych. Pierwszą propozycja to Fish&Chips z panierowanymi filecikami ze smakowitego sandacza. Delikatne, wyjątkowe w smaku białe mięso w zestawie gotowym z porcją frytek, colesławem i majonezem cytrynowym.
Dla fanów mniejszych przekąsek restauracja przygotowała Tuna bites – kawałki tuńczyka w panierce z sezamem białym i czarnym, z porcją frytek oraz majonezem cytrynowym.
Do świątecznego menu wraca odświeżony Tunaburger z panierowanym stekiem z tuńczyka – soczystym w środku i chrupkim na zewnątrz w połączeniu z rukolą, pomidorem, cebulą czerwoną oraz naszym nowym majonezem cytrynowym! A to wszystko zamknięte w delikatnej bułce.
Jak co roku zimową porą restauracja będzie serwować kultowy już napój, który zaskarbił sobie duże uznanie wśród klientów – Tegløgg, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg. Na deser dla wielbicieli słodkości North Fish przygotował Kanelboller – ciastko cynamonowe inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem
Oferta „Świąteczne specjały” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 9.01.2024 r.
North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 42 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w dwóch formatach: North Fish oraz JOHN BURG.
North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także: 3DGence, New Era Materials i Homla.