Podsumowanie roku 2016

Podsumowanie roku 2016

Opublikowano: 02/02/17

17 stycznia North Food Polska podsumował  ubiegły rok. Prezes Zarządu Szymon Adamczuk wraz z Członkami Zarządu Tomaszem Rurarzem i Maciejem Tobotą zaprezentowali wyniki spółki osiągnięte w 2016 roku, plany na kolejny rok oraz nowe projekty, którymi w tym roku będzie zajmował się zespół firmy. Nagrodzono również najlepszych pracowników w kilku kategoriach, m.in. Pracownik Roku, Kierownik Restauracji Roku i Kierownik Regionalny Roku.

Pracownicy biura i kierownicy restauracji mieli także szansę na zintegrowanie się i poznanie z innej strony dzięki rywalizacji na torze gokartowym i kolacji.

Jesteśmy przekonani, że w tym roku dzięki motywacji i zaangażowaniu naszego zespołu, zrealizujemy kolejne cele i projekty z sukcesem.

North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 40 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w dwóch formatach: North Fish oraz JOHN BURG.

North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Rovese, Barlinek czy Komfort, a także startupy takie jak: 3DGence, New Era Materials i Homla: