Zima w North Fish

Zima w North Fish

Opublikowano: 09/01/19

We wszystkich restauracjach North Fish w całej Polsce dostępna jest nowa zimowa oferta produktowa, wraz z którą do menu dołączyły dwie wersje smakowe popularnego i lubianego przez Klientów mintaja panierowanego oraz deser Panna cotta z czarną porzeczką. 7 stycznia powróciła także znana już kanapka Fishburger zimowy i sezonowa zupa serowa.

Mintaj Red Onion to soczysty kawałek fileta otulony autorskim sosem, oprószony świeżo siekaną czerwoną cebulą. Wersja Hot&Cheese tej ryby polecana jest dla osób lubiących pikantne potrawy. Mintaj otulony panierką podawany jest z sosem cebulowym, wyśmienitym serem cheddar, płatkami chilli oraz papryczkami piri-piri.

Do oferty kanapkowej powrócił ceniony za smak i wyjątkowość Fishburger Zimowy. Wypiekana na miejscu bułka skrywa w sobie soczysty kawałek mintaja w złocistej panierce, delikatny placek ziemniaczany i kwaszoną kapustę. Smaku dopełnia wyrazisty sos ziołowo-czosnkowy.

Specjalnie dla Gości restauracji na zimę w ofercie ponownie dostępna jest sycąca zupa serowa, przygotowywana na bazie bulionu warzywnego i podawana z chrupiącymi grzankami.

A na deser polecamy słodką Panna cottę z musem z czarnej porzeczki, na bazie śmietanki vege i mleka.

Dla Klientów przygotowane zostały także wyjątkowe promocje, dostępne na stronie internetowej restauracji North Fish oraz w oficjalnej aplikacji mobilnej.

Zimowa oferta w restauracjach North Fish obowiązuje do 10.03.2019 r.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 46 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.