Pierwsze restauracje North Fish z dodatkami na wagę!
Pierwsze restauracje North Fish z dodatkami na wagę!
Opublikowano: 19/04/18
Od 19 kwietnia dwie restauracje North Fish, usytuowane w Bydgoszczy w Zielonych Arkadach oraz Poznaniu w Galerii Malta, zostały przemodelowane do formatu Easy. Elementami wyróżniającymi oba lokale to uproszczone menu i szybkość realizacji zamówień. To również pierwsze restauracje North Fish w Polsce, w których wdrożony został system wagowy. Teraz Klienci mogą skorzystać z opcji doboru dodatków na wagę w wyjątkowej, konkurencyjnej cenie 1,99 zł za 100 g.
„W dwóch naszych restauracjach w poznańskiej Malcie i bydgoskich Zielonych Arkadach testujemy sprzedaż dodatków zimnych i gorących również na wagę. Nasi klienci będą mogli oczywiście kupić samą rybę, rybę w formule “NAŁÓŻ ILE CHCESZ”, ale od 19 kwietnia również osobno dodatki do ryby, lub same dodatki. To doskonała okazja zarówno dla tych, którzy mają ochotę na rybę z mniejszą porcją dodatków, jak i dla tych, którzy mają ochotę na fajny posiłek wegetariański” – mówi Tomasz Rurarz, Dyrektor ds. Marketingu i Rozwoju Biznesu w North Food Polska S.A.
North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach i owocach morza. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 41 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.