North Fish w nowej świątecznej odsłonie
North Fish w nowej świątecznej odsłonie
Opublikowano: 02/12/19
Restauracje North Fish z wielkim rozmachem wkraczają w świąteczną atmosferę! Właśnie wystartowała kolejna kampania „Święta”.
Obecne menu zostało wzbogacone, aż o sześć wyjątkowych kompozycji smakowych. Pierwszą potrawą, która idealnie oddaje charakter zimowego tonu jest Łosoś po góralsku z serem wędzonym i żurawiną. Kolejne miejsce w menu obiadowym zajmuję Sandacz w delikatnej panierce z wyczuwalną cytrynową nutą.
Do restauracji powraca rozgrzewający zimowy napój korzenny – TeGløgg, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg. W ubiegłym roku zyskał on ogromne uznanie wśród klientów. Dla zwolenników zimnych, ale jednocześnie rozgrzewających napojów czeka inspirująca nowość Lemoniada pomarańczowo – imbirowa.
Na koniec dla wszystkich słodkich łakomczuchów North Fish przygotował Kanelbolle – ciastko cynamonowe inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem oraz Panna Cotta w zimowej scenerii, z dodatkiem konfitury z żurawiny.
Dzięki bogatej ofercie każdy z gości restauracji z pewnością poczuję magię zbliżających się Świąt.
Oferta „Święta” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 8.01.2020 r.
North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 47 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.