„Na ryby, na grzyby” – czyli nowe jesienne smaki w North Fish

„Na ryby, na grzyby” – czyli nowe jesienne smaki w North Fish

Opublikowano: 05/10/23

„Na ryby, na grzyby”, czyli nowe jesienne smaki w North Fish. W ofercie pojawiły się m.in. łosoś norweski, dorsz czarny i morszczuk w towarzystwie kurek, borowików i podgrzybków.

Ale to nie wszystko, jeśli chodzi o ryby. Goście będą mieli okazję spróbować mintaja w serowej wersji z mozzarellą i cheddarem.

Wśród burgerów także nowości: Fishburger jesienny z morszczukiem i kompozycją grzybów oraz Vegeburger z roślinnymi nuggetsami.

 Kategoria zestawów gotowych zyskała trzy nowe, na mniejszy głód, opcje w cenach 18-20zł.

Dla miłośników dużych zestawów uruchomiona została możliwość wymiany tradycyjnych frytek na frytki z batatów.

 Oferta „Na ryby, na grzyby” będzie dostępna we wszystkich restauracjach North Fish do 9 stycznia 2024 r.