Jesienne menu w North Fish

Jesienne menu w North Fish

Opublikowano: 06/09/21

W restauracjach North Fish nastała kampania sezonowa Jesień. W tej jesieni nie mogło zabraknąć Łososia norweskiego zapieczonego w sosie kurkowym a także aromatycznej zupy grzybowej.  Aktualne menu zostało wzbogacone także o całkiem nowe dania.

Pierwsze z nich to Morszczuk zapiekany na bakłażanie faszerowanym kuskusem, z sosem pomidorowym i mozzarellą. Wprowadzone zostały także nowe opcje wegetariańskie, czyli  Boczniaki panierowane w sezamowej panierce, a także nowy Vegeburger z boczniakiem, sosem oliwkowym, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ketchupem.

Nowa oferta w North Fish dotyczy także kategorii Snax. Pojawiły się dania Fish&Green z mintajem lub z dorszem, czyli panierowane kawałki dorsza czarnego lub paluszki z mintaja podawane na mixie sałat, z pomidorem i czerwoną cebulą.

Oferta jesienna dostępna będzie w restauracjach do 28 listopada 2021.
Więcej na stronie northfish.pl -> Kampania Jesień

North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 46 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w trzech formatach: North Fish oraz JOHN BURG oraz Veggie Hub.

North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także: 3DGence, New Era Materials i Homla.