“Apetyt na wiosnę” – czyli nowe, wiosenne menu w North Fish

“Apetyt na wiosnę” – czyli nowe, wiosenne menu w North Fish

Opublikowano: 06/03/24

Apetyt na wiosnę – North Fish żegna zimę!

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale restauracje North Fish są już gotowe na tę niezwykłą porę roku! Na zewnątrz pogoda w kratkę, ale przecież w marcu jak w garncu, dlatego w kuchni North Fish powstały propozycje, które idealnie sprawdzą się na nadchodzący wiosenny czas!

Ryby i nowalijki? Połączenie idealne!

Do nowej oferty trafiły trzy propozycje dań z wiosennymi dodatkami. Mintaj wiosenny serwowany jest w wyjątkowej wersji z wyrazistym sosem chrzanowym, chrupiącą rzodkiewką i świeżym szczypiorkiem. Kolejną propozycją obiadową jest Łosoś wiosenny wzbogacony sosem tzatziki, plastrami świeżego ogórka i udekorowany zielonym koperkiem. Na mniejszy głód w restauracjach North Fish czeka na gości Fishburger wiosenny z panierowanym morszczukiem, sosem tzatziki, rukolą, koperkiem i świeżym ogórkiem.

Solo czy w zestawie?

Wiosenne propozycje obiadowe North Fish można zamówić solo lub w gotowym zestawie. Mintaj wiosenny podawany jest z kwaszoną kapustą, sosem tatarskim i frytkami z możliwością zamiany na ryż lub ziemniaczki, natomiast Łosoś wiosenny dostępny jest w towarzystwie surówki colesław i sosu tatarskiego, z ziemniaczkami, które także można wymienić na frytki lub ryż. Do Fishburgera wiosennego można dodać małe frytki oraz lemoniadę za jedyne 8 zł.

Najwyższy czas pożegnać zimę. Do zobaczenia w North Fish!

North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 41 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w dwóch formatach: North Fish oraz JOHN BURG.

North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także: 3DGence, New Era Materials i Homla.

Apetyt na wiosnę - nowe wiosenne menu w North Fish