Nowe zimowe menu w restauracjach North Fish

Nowe zimowe menu w restauracjach North Fish

Opublikowano: 15/01/18

Od 8 stycznia we wszystkich restauracjach North Fish dostępne są nowe zimowe potrawy, które stanowią doskonałą propozycję obiadową. Oferta rybna powiększyła się o dwa warianty smakowe Mintaja. Pierwszy z nich to wersja dla wielbicieli pikantnych potraw – podajemy go z plastrami papryczki jalapeño, serem cheddar i ostrym sosem cebulowym. Druga odsłona Mintaja to wersja z autorskim sosem porowym, który dodaje rybie wyjątkowego charakteru. Oferta Kanapek powiększyła się o Fishburgera zimowego z kawałkiem panierowanego fileta z mintaja, kwaszoną kapustą, delikatnym plackiem ziemniaczanym i sosem ziołowo-czosnkowym. Całość zamknięta jest w wypiekanej na miejscu bułce. Restauracje North Fish wzbogaciły także ofertę o sezonową zupę serową, przygotowywaną na bazie bulionu warzywnego i podawaną z chrupiącymi grzankami. W menu pojawiły się smaczne przekąski – kubełek Fish&Chips z panierowanymi kawałkami dorsza czarnego, porcją frytek ze skórką i sosem tatarskim oraz Rösti, czyli smażone kuleczki ziemniaczane w wersji łagodnej i pikantnej.

Zimowa oferta w restauracjach North Fish obowiązuje do 4.03.2018 r.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach i owocach morza. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 40 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia się jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i trzecią w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.