Jesienne smaki w North Fish

Jesienne smaki w North Fish

Opublikowano: 05/11/18

Od 5 listopada we wszystkich restauracjach North Fish dostępne są nowe jesienne potrawy, które stanowią doskonałą propozycję obiadową.

Pierwsza z nich to stek formowany z oryginalnego Łososia norweskiego z bogatym w aromaty serem wędzonym i konfiturą z żurawiny. Oferta ryb została także powiększona o Sandacza, którego delikatne mięso zyskało wyjątkowy smak w połączeniu z charakterystyczną delikatną, cytrynową panierką.

Na jesień powraca również rozgrzewający napój TeGløgg – nasz autorski napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, nektarem z czarnej porzeczki, cytryną i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim Gløggiem, a na deser polecamy naszą kolejną nowość – Panna Cotta z konfiturą z żurawiny.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 45 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.