Aromatyczna “Jesień” w North Fish

Aromatyczna “Jesień” w North Fish

Opublikowano: 07/09/20

We wszystkich restauracjach North Fish pojawiły się aromatyczne, jesienne nowości. Aktualne menu zostało wzbogacone aż o dwanaście wyjątkowych pozycji smakowych.

Specjalnie dla miłośników grzybobrania w nowym menu nie mogło zabraknąć zeszłorocznych hitów jesieni, czyli sycącej i aromatycznej Zupy grzybowej oraz wyśmienitego Łososia norweskiego zapieczonego w sosie kurkowym. Kolejną pozycję w menu obiadowym zajmuje Skalnica tzatziki, czyli filet ze skalnicy w chrupiącej panierce z wyśmienitym autorskim sosem tzatziki.

W ofercie jesiennej pojawił się po raz pierwszy Serburger, czyli burger z serem panierowanym Edam, sosem tatarskim oraz mixem sałat. Plastry pomidora, ketchup oraz czerwona cebula stanowią jego pyszne dopełnienie.

Nowa oferta w North Fish dotyczy także kategorii Snax. Klient ma do wyboru Krewetki w chrupiącej panierce, krążki z kalmarów panierowanych na miejscu, pikantne kulki serowe z jalapeño, panierowane kawałki z dorsza czarnego lub paluszki z fileta z mintaja. Wszystkie te pozycje dostępne są w dwóch wersjach: małej i dużej.

Oprócz tej całej masy nowości zmieniony został system zestawów do burgerów, tortilli czy snax. Wprowadzono proste i czytelne zestawy za 6, 8, 9 i 10zł. Jeżeli ktoś ma ochotę na frytki i puszkę Pepsi to może je kupić już za 6zł:

– frytki + puszka Pepsi – 6zł

– ćwierćkilowe frytki + puszka Pepsi – 8zł

– frytki + lemoniada – 9zł

– ćwierćkilowe frytki + lemoniada – 10zł

Jesień w North Fish zapowiada się smacznie, kolorowo i z mnóstwem nowości. Warto przypomnieć, że dla Klientów zostały przygotowane również wyjątkowe promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish.

 

Oferta „Jesień” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 29.11.2020 r.

North Fish to sieć restauracji specjalizujących się w rybach, owocach morza i daniach wegetariańskich. Pierwszy lokal powstał w 2002 roku w kieleckiej Galerii Echo. W tej chwili North Fish to 45 restauracji znajdujących się w najlepszych centrach handlowych w Polsce, co sprawia, że jest niekwestionowanym liderem w Polsce, i drugą w Europie siecią restauracji oferujących ryby i owoce morza. Niemal 1000 pracowników co dzień dba o najwyższą jakość serwowanych produktów.