BLU Burger – North Fish prezentuje najbardziej odważnego burgera tej jesieni!

BLU Burger – North Fish prezentuje najbardziej odważnego burgera tej jesieni!

Opublikowano: 29/10/25

Restauracje North Fish po raz kolejny zaskakują i wprowadzają do oferty coś, czego jeszcze nie było. Już 29 października do menu wkracza BLU Burger – odważna, pełna energii propozycja, która łamie schematy i przyciąga wzrok od pierwszego spojrzenia.

Niebieska bułka nie jest przypadkiem. To gest buntu i znak, że ten burger wychodzi poza ramy. Jego kolor – wyjątkowy, jak żaden inny burger na rynku – działa jak wlepka na ścianie: trudno go nie zauważyć.

W środku kryją się m.in. chrupiąca miruna w panierce, placek ziemniaczany, wędzony majonez czy cheddar – klasyczne składniki, ale połączone w zupełnie nowy, zaskakujący sposób. Efekt? Smak, który zna każdy fan North Fish, ale w wersji, jakiej jeszcze nie było.

BLU Burger to propozycja dla tych, którzy nie boją się koloru, energii i nowych doświadczeń.

Nowość jest dostępna w specjalnym zestawie, w skład którego wchodzą:

🍔 BLU Burger
🥤 Fanta Shokata Zero
🍟 Frytki

Do każdego zestawu dołączone wlepki podkreślające charakter BLU!

Zapraszamy do restauracji North Fish – feel the BLUes i smak, który wykracza poza standard!

North Food Polska S.A. to prężnie rozwijająca się organizacja zajmująca się prowadzeniem sieci restauracji. Firma powstała w 2002 roku i została założona przez Michała Sołowowa. Obecnie North Food zarządza 35 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants) w dwóch formatach: North Fish oraz JOHN BURG.

North Food Polska S.A. jest częścią Grupy Kapitałowej Michał Sołowow Group, w skład której wchodzą firmy o ugruntowanych pozycjach na rynku: Synthos, Cersanit, Barlinek czy Komfort, a także: 3DGence, New Era Materials i Homla.